Kukkantó
Kukkantó Baráti Kör Egyesület
2022-05-03

Kapaszkodó rajz- és esszépályázat

2022-02-21

Télbúcsúztató farsangi mulatság a Cholnoky lakótelepen!

Február 26-án zenés álarcos, vidám, kiszebábos vonulással kergetjük ki a telet a Cholnoky lakótelepen!

Programok:

A programról szóló plakát megtekinthető itt.

2022-02-03

"Itt a farsang, áll a bál" - adománygyűjtés a Kukkantó Baráti Kör Egyesület számára

2022-02-02

Házasság hete 2022

Egyesületünk ebben az évben is társzervezője a Három Királyfi Három Királylány Veszprémi szervezetével közösen a Házasság Hete programjainak. Az idén a „Maradjunk együtt!” szlogen adta meg rajzpályázatunk témáját is. Az alkotókat az alábbi versrészlettel hívjuk a pályázatra: „Hol lehet jó nekem, hol jó mostanában? Egymással törődő, szerető családban!” (Aranyosi Ervin)

Beküldési határidő: 2022. február 11. A Kukkantó címére 8200 Veszprém József Attila u. 38. várjuk a szabadon választott technikával készülő pályamunkákat 3-10 éves korig.

A díjátadó 2022. február 18-án de. 10.00-kor lesz a Városháza Kossuth - termében, 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

A pályaművekre kérjük írjátok fel neveteket, címeteket és a telefonszámot is, amin értesíteni tudunk benneteket az elért eredményről.

Együttműködő partnereink: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, Szent Margit Óvoda Veszprém, Képzelet Művészellátó Veszprém, Autó-Nexus Kft. és a Veszprémi Művészetek Háza

A program a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.
2021-12-03

Együtt örültünk a Mikulásnak!

Csodaszép karácsonyi díszbe öltöztetett meseautón érkezett a Mikulás Veszprémbe! A Kukkantó Egyesület manói segítségével sok-sok kisgyereknek hozott örömet, boldogságot, és persze szaloncukrot is. Délelőtt ellátogatott a Csillag-úti Óvodába, majd autójából integetve, zeneszóval lassan suhant keresztül a városon. Volt minden városrészben és az arra járóknak boldog ünnepeket kívánt, miközben manói szaloncukrot nyújtottak át a gyerekeknek!

A város szívében, az Óváros téren, a színpadról köszöntötte az egybegyűlteket. A Kukkantó Egyesület tagjai verssel és dallal várták a Nagyszakállút és kis műsorral, rajzokkal kedveskedtek neki a gyönyörű adventi díszbe öltöztetett téren! December 3-án a Mikulás járt a Dózsa téren, a Táborállás Parkban, a Cholnoky lakótelepen és az Egyetemi városrészben. Útja során elmondta, idén is jut ajándék minden veszprémi kisgyerek cipőjébe.

Itt a Mikulás! - Veszprém Televízió

Szán helyett kerekeken érkezett a Mikulás - vehir.hu

A program a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.